Fritidshuse med muligheder

  Hos GrønBo vælger du selv, hvordan dit fritidshus skal indrettes.

  Hvordan skal dit nye fritidshus se ud? Hos GrønBo vælger du selv materialer, indretning, tagløsning m.m. Det er med andre ord dig der bestemmer, hvordan dit nye fritidshus skal se ud. Vi synes det er en selvfølge, og vi nyder at inddrage dig i processen.

  Hvis du vil se alle de mange forskellige muligheder der er, for at sætte dit helt eget præg på vores fritidshuse, kan du bestille vores brochure over fritidshuse her.

  Drømmen om et fritidshus
  Hvad enten du ønsker loft til kip, alkove i stuen, helårsisolering eller en stor, overdækket terrasse, kan vi hos GrønBo hjælpe dig med at realisere dine drømme om det helt rigtige fritidshus.

  Når du kommer til os med dine fritidshusplaner kan du stort set få det, præcis som du vil have det, og vi er altid lydhøre overfor eventuelle forslag fra dig omkring indretningen af fritidshuset. Har vi ikke det du beder om, undersøger vi straks, hvordan vi kan løse udfordringen, så du bliver fuldt tilfreds med dit nye fritidshus.

  Få din egen skitse
  Vi har naturligvis skitser over forskellige fritidshuse liggende, som du frit kan vælge ud fra. Hvis du ikke finder en skitste, du synes passer til dine behov eller til grunden, som fritidshuset skal ligge på, laver vi dog gerne en helt ny skitste til dig. Alt du skal gøre er at kontakte os, så finder vi sammen en løsning, der passer perfekt til dig.

  Kreativitet og funktionalitet
  Hos GrønBo er vi specialister i at designe de flotteste fritidshuse helt fra bunden. Har du selv designet dit drømmehus og ønsker hjælp til at realisere selve projektet, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi give dig et uforpligtende prisoverslag på hele projektet, som du kan være helt tryg ved.

  Kontakt
  Kontakt GrønBo allerede i dag på telefon 66115640, hvis du vil høre mere om de mange muligheder der er, når du vælger at lade os levere dit drømmehus.

  72,5m2 sommerhus

  60m2 sommerhus

  GRØNBO ApS, CVR-nummer 39519224, Søborg Hovedgade 36 · 2860 Søborg · Viggo på tlf. 24 65 40 95 · info@groenbo-huse.dk