Mulige byggeformer hos GrønBo

  Sommerhuse og kolonihavehuse

  Hos GrønBo er der ikke blot frit valg på alle hylder, når det gælder materialer og indretning. Vi har også ”frit valg” af måden vi bygger vores huse på, vores fritidshuse kan bygges helt fra “lukket råhus” til nøglefærdige løsninger.

  I byggeprocessen lægges der vægt på individualisime. I kan vælge den løsning, der passer bedst til jer. Hvis I selv har lyst til at tage fat under selve byggeriet, aftaler vi, hvor I tager over. Men måske vil I bare helst bare nyde hele forløbet, og overtage huset indflytningsklart.

  Hvis I kun ønsker at GrønBo skal levere og opsætte elementerne/tagkonstruktion, kan det også lade sig gøre. Vi vil så levere og opsætte elemeneterne og tagkonstruktionen, så huset kan lukkes enten med 1. lag tagpap eller undertag.

  Helårshuse kun som medbyg i fagentreprise.

  Hvis I er friske på, selv at stå for en del af byggeprocessen klarer GrønBos erfarne montører det udvendige arbejde, så huset hurtigt bliver lukket med døre vinduer og undertag. Det kan lade sig gøre fordi både vægge og tag leveres som elementer, hvor processen på byggepladsen er så kortvarig som mulig. Huset bliver lukket på 3 – 4 dage, så vand og blæst ikke påvirker byggeriet.Det tømrerarbejde, der mangler indvendig, er lofter – indvendige døre – lister – gulve og inventar, det er den del, I som medbyggere selv står for.

  Så ring endelig til os, så vi kan rådgive jer, hvilken løsning der netop passer ind i jeres byggedrømme.

  GRØNBO ApS, CVR-nummer 39519224, Søborg Hovedgade 36 · 2860 Søborg · Viggo på tlf. 24 65 40 95 · info@groenbo-huse.dk